tag:blogger.com,1999:blog-3079315401632852405.post8180934001391789039..comments2023-03-31T15:18:34.512+02:00Comments on StudentEat: Domowy rosółZuzikZuzuhttp://www.blogger.com/profile/13552304765485092973noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3079315401632852405.post-89515065080856975612013-05-24T20:04:53.371+02:002013-05-24T20:04:53.371+02:00Zdjęcie genialne, ale przepisu nie wypróbuję, nies...Zdjęcie genialne, ale przepisu nie wypróbuję, niestety. Jestem wielką przeciwniczką kostek, vegety i im podobnych.<br />A do rosołku oprócz dobrej włoszczyzny zdarza mi się wrzucić i kawałek papryki, i troszkę czosnku... ;) No i godzina moim zdaniem to niestety, ale za mało, dobry rosół "pyrka" i ze 4... <br />Kyuhttps://www.blogger.com/profile/03863015435149046519noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3079315401632852405.post-60899943992980023752011-11-17T00:22:35.208+01:002011-11-17T00:22:35.208+01:00Z tą nogą wygląda obłęnie ;p WOWZ tą nogą wygląda obłęnie ;p WOWTruskawashttps://www.blogger.com/profile/13267748739312737094noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3079315401632852405.post-76826424025290939572011-11-15T16:48:48.945+01:002011-11-15T16:48:48.945+01:00Oczywiście można wrzucić do zimnej, ale to jest mó...Oczywiście można wrzucić do zimnej, ale to jest mój sposób na rosół i w tak wychodzi wg. mojej rodziny lepiej, niż gdy gotowałam w zimnej wodzie.ZuzikZuzuhttps://www.blogger.com/profile/13552304765485092973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3079315401632852405.post-51708095087847311172011-11-15T16:15:47.393+01:002011-11-15T16:15:47.393+01:00Nie chcę się wymądrzać ale mięso lepiej wrzucać do...Nie chcę się wymądrzać ale mięso lepiej wrzucać do zimnej wody i powoli gotować a nie gotującej bo we wrzątku białko szybko się ścina, zamykają się pory w mięsie i nie oddają całego smaku i aromatu mięska. A tak po za tym to narobiłaś mi smaka na rosołek:)Anonymousnoreply@blogger.com